Et smukt ansigt er et tyndt ansigt

foto  foto 2

Et ansigt bliver pænere at se på når det er slankt.
Der er cirka 20 kilos forskel på det to billeder af mig, og det fremgår klart at jeg er betydeligt mere sexet og attraktiv at se på i den slanke version.

Mænd og damer på gaden vender sig langt mere efter en, man får betydeligt flere smil og øjenkontakt, ens kone eller kæreste synes man er mere lækker og det er lettere at komme op ad trapperne. Der er mange fordele i ikke at være fed.

Det er nemt at sjovt at tabe sig, og ved det helt lave fedtprocenter jeg har været på, blandet med lidt kulør i huden og en nyklippet frisure har jeg fået afvide at jeg er direkte smuk. Da jeg havde et tykt ansigt var der aldrig nogle der sagde jeg var smuk, de sagde noget i retning af at jeg skulle flytte min fede røv. Det er HALO effekten. Det er et psykologisk fænomen som gør at folk underbevidst tror at smukke mennesker har bedre personlige egenskaber, er mere søde, mere empatiske og bare generelt bedre mennesker. Derfor er jeg overbevist om at man bliver behandlet bedre hvis man har “maxet” sit udseende.
I et hyper inflateret seksuelt markedet med tinder, nemme skilsmisser, netdating osv, hvor de top 5-10 % af mændende “tager det hele” om man så må sige. det er en winner takes all tid, der skærper konkurrencen. det seksuelle markedet er ikke længere socialistisk, hvor alle mænd er sikret en kone. Hvor det før var en zoo er det nu et kødmarkedet som var det i en jungle. Man er på ingen måder sikret et måltid og derfor har udseende og æstetik fået en vigtigere rolle i vores nuværende samfund. Også fordi at meget kommunikation foregår over facebook, hvor et billede af en er det folk har at vurdere en på. Og vi snakker altså ikke kun for singler. Selv gifte mennesker er ikke sikre på at forblive gifte i dagens danmark, og derfor er et ægteskab ikke noget der melder en ud af det seksuelle markedet – man skal stadig holde på sin kone med næb og klør og ikke bare lade sig blive fedladen.

En fordel ved at være tynd, det er at ens Kød Kadaver for enden af maven ser større ud fordi der ikke er en stor luns fedt der hænger i vejen. At være i god form gør også at man har en bedre udholdenhed i sengen og ikke bliver så forpustet. Og ens selvtillid er da bare bedre hvis man har en pæn krop eksempelvis.

Det der sker når man taber ansigtsfedt er at de flotte kanter og strukturer fra kraniet bliver mere tydelige. Hvis man er mand som jeg er, så træder ens maskuline træk frem om man så må sige. Kæber, kindben – kanterne bliver skarpere.
Det som kvinder igennem evolutionær tid har selekteret fra er de bløde og runder former. De har valgt de mænd med skarpe kanter, da skarpe kanter er dyrere at bygge og holde rent energimæssigt. Det bliver lidt darwinistisk nu. darwin siger at kvindeligt valg styrer evolutionen – I en sådan grad hos mennesker at de mandlige kønskarakterer kommer til udtryk ved stor muskelmasse som danne kanter og ikke kurver. Kæber der er kantede og ikke kurvede.

men kort sagt så er en lav fedtprocent noget der fremmer udtrykket af de mandlige kønstræk i ansigtet.

Hvad skal jeg sige om kvinders ansigter før og efter vægttab. Jeg synes i hvert fald at jeg foretrækker det billede af Christina Aguilera til venste, altså hvor hun er slank.

Kort sagt så kan jeg slet ikke udtrykke hvor vigtigt det er for ens æstetiske udtryk i ansigtet ikke at være et fedtfjæs. Jeg siger det selvfølgelig med en humoristisk undertone fordi jeg selv har mærket hvordan det er at have et fedt fjæs og et slangt fjæs.
jeg synes selv jeg er pænere når mine kæber og kindben bliver tydelige.

Her er nogle flere billeder af ansigtets ændrede æstetiske udtryk ved fedttab.
face weight loss before and after 9
Facial Fat Loss 12

Kilder på billeder:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=144053401
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=159696891

Jeg synes det er helt amazing amanda hvad det kan gøre ved at ansigt at blive slank.
På to af de ovenstående billeder er der jo en betragtelig forskel. Det er som om det er helt andre mennesker der har gemt sig inde bagved.

jeg vil lige runde af med at sige at jeg ikke siger noget dårligt om fede. For jeg har selv været fed, og jeg har en viden om kroppen og stofskiftet og ved at det  ikke handler om selvdisciplin eller dovenskab så meget som folk gerne vil tro. fedme og vægttab handler om biokemi. Det vil jeg komme ind på i andre artikler. Jeg vil fortælle at en kalorie ikke er en kalorie, og at man kan dø fed og underernæret. jeg vil sammenligne fedtceller med et foster eller en cancer svulst der har sit eget liv, og kan vokse på trods af at værts organismen er fuldstændigt udsultet og underernæret.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s